Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه پدافند هوایی «ذوالفقار»، موجی از امواج قدرت دفاعی ایران به ویژه ارتش جمهوری اسلامی در بیکرانه اقتدار دفاعی و امنیتی کشور است، این سامانه مأموریت مقابله با اهداف در ارتفاع پست را متناسب با ساختاری برخوردار از فناوری روز سامانه‌ای دنیا دارد. خبرگزاری میزان - ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ در جریان رژه خودرویی با رعایت پرتکل‌های بهداشتی گوشه‌ای از دستاورد‌های خود را در معرض دید دوست و دشمن در منطقه و جهان گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانه پدافند هوایی «ذوالفقار»، موجی از امواج قدرت دفاعی ایران به ویژه ارتش جمهوری اسلامی در بیکرانه اقتدار دفاعی و امنیتی کشور است، اتصال به سامانه‌های الکترواپتیک و راداری یکی از شاخص‌های این محصول دفاعی کاملاً ایرانی در نیروی پدافند هوایی ارتش است، این سامانه مأموریت مقابله با اهداف در ارتفاع پست را متناسب با ساختاری برخوردار از فناوری روز سامانه‌ای دنیا دارد.

نیروی پدافند هوایی ارتش بروی ریل خودکفایی در ساخت محصولات دفاعی بومی در برخی موارد با حمایت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، توانسته در ایستگاه خودکفایی توقف داشته باشد.   بیشتربخوانید: موشک ضد زره «الماس»؛ قابلیت انهدام تانک و نفربر‌های دشمن در شعاع ۶ کیلومتری   ساخت سامانه‌های پدافندی در نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، دستاوردی مهم در صنعت دفاعی کشور است.  
سامانه‌های پدافندی متناسب با فناوری روز دنیا در راستای رصد دقیق تحرکات دشمن، جریان ساخت محصولات دفاعی متناسب با تهدیدات را برای وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و به ویژه ارتش و سپاه فراهم می‌کند، ساخت محصول دفاعی در نیرو‌های مصلح بر مدار تحرکات و تهدیدات دشمن ساخته و به نیرو‌ها الحاق می‌شود.   بیشتربخوانید: انتقام در کمین است؛ آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی روزی صد بار می‌میرند و زنده می‌شوند فرمانده کل ارتش: اگر از کسی خطایی سربزند پاسخ ما پشیمان‌کننده خواهد بود سپهبد صیادشیرازی؛ نماد وحدت سپاه و ارتش «رویین تن»؛ خودروی تاکتیکی با قابلیت مقابله با عملیات‌های تروریستی + عکس صاعقه؛ عقاب ۸ تُنی آسمان اقتدار دفاعی ایران + عکس ساخت تانک با توانمندی جنگ الکترونیک در ارتش قبولی ارتش در آزمون «ارتش فدای ملت» / تجهیزاتی که گفتنی نیستند/ از پرنده‌های شکاری نقطه‌زن تا ربات‌های امدادگر و جنگجو   انتهای پیام/ برچسب ها: ذوالفقار ارتش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی پدافند هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس‌لرزه‌های عملیات وعده صادق؛ اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد

در طول دو ماه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سامانه‌های قدیمی‌تر پاتریوت را با سامانه‌های پدافندی جدیدتر اسرائیلی از جمله گنبد آهنین تعویض خواهد کرد. 

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به اراضی اشغالی اتخاذ شده است. حمله‌ای که در نوع خود بزرگترین رزمایش برای سامانه‌های پدافندی رژیم اسرائیل به شمار می‌رود. 

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که قرار است نیرو‌های هوایی این رژیم در ماه‌های آینده با سیستم‌های دفاع موشکی قدیمی پاتریوت خود خداحافظی کرده و سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌تری را جایگزین کند. 

در ماه فوریه، نیروی هوایی رژیم اسرائیل اعلام کرد که شماری از سامانه‌های پدافندی پاتریوت را از مدار خارج خواهد کرد و پرسنل این نیرو برای کار با سامانه پدافندی گنبد آهنین آموزش‌های لازم را خواهند دید. 

بر اساس مقاله‌ای که در وب سایت ارتش این رژیم به زبان عبری منتشر شد، عنوان شده است که سامانه‌های قدیمی پاتریوت ظرف دو ماه آینده برای همیشه غیرفعال خواهند شد. 

فرمانده گردان ۱۳۸ پدافند هوایی ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرده است که ما در شرایط کنونی در حال کاهش دادن تعداد سامانه‌های پدافندی پاتریوت و در نهایت جمع‌آوری کلی آنها هستیم. 

سامانه پدافندی پاتریوت در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی و در بحبوحه جنگ خلیج فارس، به تقابل با برخی موشک‌های شلیک شده از سوی عراق به سمت اسرائیل پرداخته بود. 

استفاده از این سامانه پدافندی از دهه ۱۹۹۰ میلادی از سوی ارتش رژیم اسرائیل عملیاتی شد؛ با این حال این رژیم، نخستین عملیات رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ و علیه یک پهپاد پرتاب شده از سوی حماس از نوار غزه انجام داد.

پس از آن از این سامانه علیه برخی پرتابه‌های سوری نیز استفاده شد. در جریان جنگ کنونی غزه نیز شاهد به کارگیری سامانه پدافندی پاتریوت بوده‌ایم که در اغلب موارد رهگیری‌ها بر اساس شناسایی نادرست صورت گرفته‌اند.

اکنون ارتش رژیم اسرائیل از اراده خود برای جایگزینی سامانه‌های قدیمی‌تر پاتریوت با سامانه پدافندی جدید اسرائیل خبر داده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • پس‌لرزه‌های عملیات وعده صادق؛ اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد
  • اسرائیل سامانه‌های پاتریوت را کنار می‌گذارد
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • بازدید امیر الهامی از سایت پدافند هوایی شهید علایی گناباد