Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@09:16:58 GMT

بی‌بی‌سی شروط جمهوری اسلامی را پذیرفت

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۶۷۹۸

روزنامه آمریکایی«هافینگتن‌پست» در گزارشی از توافق سرویس جهانی بی‌بی‌سی و جمهوری اسلامی درباره ادامه کار خبرنگار این شبکه در ایران خبر داده است.

اخبار سیاسی- بنا بر این گزارش، عدم اشتراک مطالب تهیه‌شده با بخش فارسی بی‌بی‌سی و انتشار آن‌ها از سوی این سرویس شرط ادامه کار خبرنگار این شبکه بوده است.

این روزنامه آمریکایی گزارش داد که از طریق دستیابی به یک ایمیل داخلی در این شبکه از این توافق مطلع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش هافینگتن‌پست توضیح می‌دهد که یکی از سردبیران سرویس دیجیتال بخش فارسی بی‌بی‌سی در همین زمینه به تمامی کارمندان این بخش ایمیلی ارسال و اعلام کرده که خبرنگار خارجی این شبکه با نام «مارتین پیشنس» و تیمش در ایران بوده‌اند و «قرار است روز یکشنبه آنجا را ترک کنند».

در ادامه ایمیل، از کارمندان بخش فارسی‌زبان خواسته شده که «مطلقا ضروری است هیچ‌کدام از مطالب و گزارش‌های تهیه شده در ایران را نه اکنون و نه در آینده روی خروجی‌های فارسی این شبکه اعم تلویزیون و رادیو یا شبکه‌های اجتماعی و وبسایت قرار ندهند.»

پیش‌تر، بعضی از رسانه‌های داخلی خبر داده بودند که پس از چند سال، شبکه بی‌بی‌سی موفق به کسب مجوز از وزارتخانه‌های ارشاد و اطلاعات برای داشتن خبرنگار در ایران شده است.

پیشنس که خبرنگار بخش خاورمیانه شبکه بی‌بی‌سی است در توییتر خود خبر آغاز مجدد تهیه گزارش از داخل ایران را منتشر کرد، اما اشاره‌ای به این توافق نکرد.

هافینگتن‌پست می‌نویسد که این نخستین باری نیست که بی‌بی‌سی می‌پذیرد تا به چنین شرایطی تن بدهد.

پیش از این نیز در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن‌ماه،‌ خبرنگار عربی شبکه بی بی سی مجوز حضور در ایران و تهیه گزارش از سالگرد این واقعه را دریافت کرده بود. در آن زمان نیز شرط مشابهی از سوی جمهوری اسلامی برای این خبرنگار بی‌بی‌سی وضع شده بود.

هافینگتن‌پست این توافق را مورد انتقاد قرار داده و آن‌ را «تسلیم شدن» در برابر حکومت ایران دانسته است.

در همین زمینه سخنگوی سرویس جهانی بی‌بی‌سی بیانیه‌ای را در اختیار نشریه هافینگتن‌پست قرار داده و پذیرش شروط جمهوری اسلامی را تایید کرده است.

سخنگوی بی‌بی‌سی گفته است: «ما بعضی از محدودیت‌ها را در این شرایط پذیرفتیم تا بتوانیم تصاویر کمیابی از داخل ایران برای مخاطبان خود تهیه کنیم.»

بر اساس این بیانیه، این نخستین بار پس از پنج سال است که این شبکه از داخل ایران گزارش تهیه می‌کند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جمهوری اسلامی بی بی سی ایران بی بی سی تلویزیون جمهوری اسلامی خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد،‌ نائب رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان با بیان اینکه همکاری دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران بهترین راه حل برای بحران انرژی پاکستان است، تصمیم مستقل از سوی دولت اسلام آباد و بی توجهی دولتمردان پاکستانی به سنگ اندازی‌های آمریکا را برای تقویت روابط دوجانبه این کشور با ایران خواستار شد.
«علامه سید اقبال رضوی» نائب رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان در مصاحبه‌ای گفت: جمهوری اسلامی ایران به راحتی می‌تواند مسئله بحران انرژی پاکستان را حل کند.
وی با اشاره به سنگ اندازی‌های آمریکا در روابط دوجانبه ایران و پاکستان همزمان با سفر اخیر «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد گفت: اگر پاکستان خود را کشوری مستقل می‌داند به هیچ عنوان نباید برای توسعه روابط با کشور همسایه خود تحت فشار آمریکا و تهدید تحریم‌های اقتصادی این کشور قرار بگیرد.
اقبال رضوی افزود: درحالیکه بزرگترین مسئله پیش روی پاکستان بحران انرژی است و از طرفی نیز کشور همسایه ایران با ظرفیت بالای خود می‌تواند برق، گاز و بنزین ارزان برای شما فراهم کند ضروری است تا از این ظرفیت استفاده شود.
این مقام حزبی پاکستان افزود: همسایگی، مرز مشترک، مقرون به صرفه بودن تجارت، کاهش هزینه حمل و نقل تمامی مواردی هستند که باعث می‌شود جمهوری اسلامی ایران به مراتب شریک تجاری بهتر از غرب برای پاکستان جهت بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت مردم باشد.
وی در بخش پایانی مصاحبه خود تاکید کرد: بحران انرژی مسئله حیاتی مردم پاکستان و کاملا داخلی است از این رو دولت پاکستان باید با واردات انرژی از ایران که خواست همه مردم پاکستان است به این بحران خاتمه بخشد.

دیگر خبرها

  • عقب‌نشینی تل‌آویو از شروط خود در توافق پیشنهادی با مقاومت فلسطین
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه